vrijdag 30 oktober 2009

* Nieuwe Ledenavond op 5 november nu open voor alle leden!

Nieuwe Ledenavond op 5 november nu open voor alle leden!

GroenLinkt houdt op donderdag 5 november een Nieuwe Ledenavond. Ook bestaande leden zijn van harte welkom om nader kennis te maken met de afdeling en de fractie.

Op de Nieuwe Ledenavond verwelkomen we de nieuwe leden van GroenLinks op het stadhuis van Rotterdam. Natuurlijk starten we met luxe vegetarische broodjes. Raadslid Arno Bonte vertelt over zijn dilemma's, successen en over de politieke cultuur in Rotterdam. Wat motiveert hem en waar staat GroenLinks nu precies voor in Rotterdam? Wethouder Rik Grashoff vertelt op zijn beurt wat hij doet om het gedachtengoed van GroenLinks in de praktijk te brengen.

Natuurlijk willen we je ook graag kennis laten maken met de werkgroepen van GroenLinks. Hoe kun jij zelf een bijdrage leveren aan een bruisende afdeling? Als klapper op de vuurpijl is er een rondleiding door het stadhuis. Je komt op plaatsen waar je anders nooit zal komen, zoals het Koninklijk toilet en je hoort waarom soms letterlijk het dak eraf gaat. We beëindigen de avond met een bezoek aan de raadsvergadering en aansluitend een borrel in ons stamcafé.

Alle nieuwe leden krijgen persoonlijk een uitnodiging. Ben je al langer lid en wil je toch graag deze avond meemaken, stuur dan voor maandag 2 november een mail naar groenlinks@stadhuis.rotterdam.nl om je aan te melden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten